Vikten av att lyssna

Lyssna på dig själv! Noga!  Ju mer du använder dig av dina i intressen och talanger på daglig basis desto lyckligare blir du. Och en av de saker man ångrar mest på dödsbädden är att man inte följde sitt hjärta,  sina drömmar.  Så det är viktigt att lyssna.

Många tror nog att de lyssnar på sig själva och gör det de vill och drömmer om.  Men var uppmärksam.  Jag trodde jag gjorde det. Jag var en ambitiös och duktig student under alla mina studieår.  Jag visste vad jag ville,  jag hade ett mål. Jag började min karriär på ett duktigt och ambitiöst vis.  Jag visste vad jag ville,  så det vara att köra på… Eller visste jag det? Eller var det vad som förväntades av mig? Var det så att jag spelade min samhälleliga roll väldigt väl? Var det kanske så att min omgivning hade format mig till detta.? Var det verkligen vad jag ville?

Jag vet idag att det inte var riktigt vad jag ville.  Jag lyssnade inte tillräckligt noga. Jag lyssnade inte på mitt sanna jag,  som inte bryr sig om pengar,  karriär och status.  Men det var ett inlärt beteende och ett ego som ville synas och höras.  Så var uppmärksam och lyssna noga.  Vad brinner du för i ditt liv? Vad vill du? Strävar du åt rätt håll?

Follow my blog with Bloglovin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: