Se möjligheterna i kaoset

Se möjligheterna i kaoset. Använd denna annorlunda tid till något bra. Se möjligheterna till förändring. Möjligheterna till utveckling. I alla plan. Du utmanas,  du måste tänka om och tänka nytt, förändra, värdera och prioritera livets olika aspekter.  Detta är bra och viktiga saker. Tacka och ta emot!  Utnyttja möjligheten! Följ med i förändringen och ta med några förändringar till som du tänkt på ett tag, de där som skulle leda till ett mer välmående och harmonisk liv. Här kommer några tips.
♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Ta en kopp varm dryck och gör ingenting,  inga skärmar,  inga böcker,  inga samtal, absolut ingenting. Bara lyssna på dig själv! Vad vill jag? Vad säger mitt hjärta? Vad är viktigt i mitt liv? Vem är viktig i mitt liv?
♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Ring en vän och ta en promenad i vårsolen. Ring en annan som du länge funderat på att ringa. Ge de betydelsefulla relationerna tid att blomstra.
♥️♥️♥️ ♥️♥️♥️
Öva på att ha en nyfiken, öppen och kärleksfull attityd. Att förundras över det positiva som händer i samhället. All hjälp och stöd som erbjuds. Alla hjälpande händer som sträcks ut.
♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Sträck ut en hand själv och hjälp en medmänniska. Handla mat,  hämta mediciner,  erbjud läxhjälp eller varför inte promenad sällskap.  Erbjud det du är bra på.
♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Var så mycket du bara kan i naturen.
♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: