Älska och finn lyckan

Att vara sann mot sig,  att följa sin dröm,  syssla med sin passion är viktigt. För livet,  lyckan och välmåendet säger forskarna.

Att ha en nyfiken attityd och vara tacksam över vad livet ger är viktigt.  För livet, lyckan och välmåendet säger forskarna.

En funderar.  Handlar inte detta om kärlek,  att älska.  Att älska sig själv framförallt,  men även livet. Att inse att det spelar ingen roll hur mycket pengar som finns på banken,  hur karriären går,  hur man ser ut. Det spelar ingen roll för man duger som man är.  Det som spelar roll är att man mår bra, att man är lycklig. Och alla är värda att må bra och vara lyckliga. Oavsett.

Älskar du dig själv så lyssnar du på dig själv och ser allt fantastiskt du gjort och har runt omkring dig. Älskar du dig själv kommer du följa ditt hjärta och du kommer se hur bra du är precis som du är. Älskar du kommer du se allt bra omkring dig och vara tacksam för det som är. Älskar du kommer dina tankar göra dig lycklig.

Så skriv vackra ord till dig själv. Skriv ner vad du har att vara tacksam för.  Sätt upp lappen så du kan läsa den varje dag och se vad som händer.

Follow my blog with Bloglovin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Skapa din webbplats med WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: